MARDİN / ARTUKLU - Cemil Tutaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

May

Kurumumuzun Psikolojik Danışmanları Yağmur Cangül Güngör ve Zeynep Tekin tarafından Noter Cevdet Altun Ortaokulu  7. Sınıf kız öğrencilerine  Ergenlik dönemi ve hijyen eğitimi ile ilgili bilgilendirme semineri verdi.

May

Kurumumuz Sakarya Aycan Çaltekin İlkokulu  Özel eğitim sınıfı öğrencileriyle düzenlemiş olduğu 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü etkinliğimize Artuklu Kaymakamımız Mesut Tabakcıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M.Emin DUYAN ve Şube Müdürlerimiz katıldı.

May

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik dairesi ortak çalışmasıyla SGK personeline ,aile içi iletişim, stres yönetimi ve öfke kontrolü konulu seminerleri kurumumuzun Psikolojik Danışmanı Riyad TEZCAN tarafından verildi.

May

PDR bölüm başkanlığı tarafından Okul ziyaretlerimiz devam ediyor

May

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin DUYAN'ı ziyaret ettik. Öğretmenler gününü kutladık. Kurumumuzun öğretmenlerinin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladık.

May

Mardin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Ortaokulunu Kurumumuzun PDR Bölüm Başkanı Davut ERDOĞAN ve Psikolojik Danışman Zeynep TEKİN tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sırasında yapılacak çalışmalar planlandı.

May

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik dairesi ortak çalışmasıyla İŞ-KUR personeline ,aile içi iletişim, stres yönetimi ve öfke kontrolü konulu seminerlerİ kurumumuzun Psikolojik Danışmanı Riyad TEZCAN tarafından verildi.

May

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği "Okul ve RAM işbirliği projesi" ilimizde düzenlendi.

May

Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Zeki ERYARSOY ve İl Müdür Yardımcısı Sayın Erdal DEMİRKAYA'YI ziyaret ettik. Yapılacak ortak çalışmalar planlandı. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz

May

Kurumumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma hizmetleri Bölüm Başkanı Davut Erdoğan tarafından Okay Yaşar Anadolu Lisesi ve Hacı Suphiye Bölünmez Ortaokulu ziyaret edildi. Yapılan bölüm hizmetleri değerlendirildi.

May

Kurumumuzu ziyaret eden İlçe MEM Müdürümüz Sayın Mehmet Emin DUYAN kurumumuz özel eğitim öğretmenleri ve psikolojik Danışmanları ile yapılan çalışmalar ile ilgili toplantı düzenlendi.

May

Bağımlılıklarla mucadele kapsamında ceza ve tevkif evlerinden gelen talep üzerine madde bagimliligindan hukumlulure madde bağımlılığı ve zararları ile ilgili seminer verildi.

May

İstanbul Gelişim Üniversitesi işbirliği ile Psikolojik danışman/Psikoterapist Elif MACİT hocamız tarafından Psikolojik Danışmanlarımiza 11-12-13 ekim tarihlerinde "Çocuk Merkezli Oyun Terapisi" eğitimi verildi.

May

Adalet Bakanlığı Başkanlığında Mağdur Odaklı Adalet Buluşmaları Konulu toplantiya katıldık. Danışmanlık ve Eğitim tedbirleri ile ilgili verimli görüşmeler gerçekleştirdi

May

Üniversite Yolunda Kararlı Adımlar Projemiz kapsamında Psikolojik Danışman Riyad TEZCAN tarafından İstasyon Anadolu Lisesi Öğrencilerine Sınav Kaygısı, Motivasyon Konulu Seminer verildi..