MARDİN / ARTUKLU - Cemil Tutaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

May

Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerine Eğitimde Mentörlük konulu seminer kurumumuzun Psikolojik Danışmanı Yağmur Cangül Güngör tarafından verildi.

May

Artuklu, Ömerli, Savur,Mazıdağı,Yeşilli ilçelerinde görev yapan öğretmenlere kurumunuzun psikolojik danışmanı Davut ERDOĞAN tarafından bilsem tanılama süreçleri  konulu bilgilendirme semineri verildi...

May

Üniversite yolunda kararlı adımlar projesi kapsamında hazırlanan programda, psikolojik danışmanımız Riyad tezcan, İstasyon anadolu lisesi son sınıf öğrencilerine, Meslek seçimi ve Konsantrasyon sorunları ile ilgili seminer düzenledi

May

Kurumumuzun Psikolojik Danışmanı Yağmur Cangül Güngör tarafından Ensar ilkokulu öğretmenlerine eğitim koçluk semineri verildi.

May

Kurumumuz Psikoljk Danışmanlarından Nesim AKIN ve Feray ÖZAYDIN tarafından Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu'nda velilere yönelik 'aile içi iletişim' konulu seminer verildi

May

Üniversite yolunda kararlı adımlar projesi kapsamında Mevlana Anadolu lisesi son sınıf öğrencilerine Meslek Seçimi ve Zaman Yönetimi konulu seminer Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Riyad Tezcan tarafından verildi.

May

Kurumumuzun Psikolojik Danışmanı Feray Özaydın tarafından Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu'nda 'verimli ders çalışma' ve 'motivasyon' konulu seminer verildi

May

Aziz Sancar Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine, Meslek Seçimi ve Konsantrasyon Sorunları ile ilgili seminer Psikolojik Danışmanımız Riyad TEZCAN tarafından verildi.

May

Kurumumuz ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik dairesi ortak çalışmasıyla, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline ,aile içi iletişim, stres yönetimi ve öfke kontrolü konulu seminerler kurumumuzun Psikolojik Danışmanı Riyad TEZCAN tarafından verildi.

May

Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Yağmur Cangül Güngör tarafından Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Ergenlik Dönemi Eğitimi ve Verimli ders çalışma, motivasyon ile ilgili bilgilendirme semineri verdi.

May

PDR Bölüm Başkanı Davut ERDOĞAN Psikolojik Danışman Zeynep TEKİN tarafından Final Okulları, Özel Kültür Anadolu Lisesi ve Sınav Okulları ziyaret edildi.

May

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları Zeynep Tekin ile Yağmur Güngör tarafından Yaylacık ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine verimli ders çalışma ve motivasyon semineri verildi

May

Kurumumuzun sorumluluk alanında bulunan ilçelere yeni atanan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlara yönelik özel eğitim alanında Özel Eğitim Öğretmeni Ömer ESMEZ Rehberlik alanında PDR Bölüm Başkanı Davut ERDOĞAN tarafından bilgilendirme ve uyum semineri verildi.

May

PDR Bölüm Başkanı Davut Erdoğan ve Psikolojik Danışman Zeynep Tekin tarafından Bilim Sanat Merkezi, Evliya Çelebi M.T.A.L., Mardin Fen Lisesi ziyaret edildi.

May

Kurumumuzun Psikolojik Danışmaları Yağmur Cangül GÜNGÖR ve Zeynep TEKİN tarafından Fatih Ortaokulu 8 sınıf öğrencilerine LGS sınavına yönelik bilgilendirme semineri verildi.