MARDİN / ARTUKLU - Cemil Tutaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Eyl

Hazırlamış olduğumuz bu ajanda sene boyunca Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlerimizin yapacağı çalışmaları not edip takip edebileceği, bölüm hakkında gerekli bilgilere ulaşabileceği bir kaynak olması için oluşturmaya çalıştık.

Eyl

May

Psikolojik Danışman/Rehber öğretmeni olmayan okullarımıza rehberlik hizmetleri kapsamındaki çalışmalarımız Ensar İlkokulu ile devam ediyor.

May

Okul Servis Araç Sürücüleri ile Rehber Personele yönelik Özel Eğitim Bilgilendirme Kursu Özel eğitim Öğretmenimiz Musa Çelik tarafından verildi.

May

Artuklu İlçe MEM Müdürümüz Sayın Mehmet Emin DUYAN'ın katılımıyla Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmeni olmayan okul idarecilerine rehberlik hizmetleri kapsamında yapılan çalışmalar toplantılar ve çerçeve program hazırlama konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

May

1-8 Ekim Disleksi Farkındalık haftası kapsamında Disleksi Farkındalık ve Bilgilendirme semineri Elif Ana Mehmet Konuş İlkokulunda görev yapan öğretmenlere kurumumuzun özel eğitim öğretmenleri tarafından verildi.

May

Psikolojik Danışman/Rehber öğretmeni olmayan okullarımıza rehberlik hizmetleri kapsamında çalışmalarımız bugün yalım ilkokulu ile başlamıştır

May

Artuklu İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve Cemil Tutaşı Ram tarafından Senebaşı Psikolojik Danışman/ Rehber Öğretmen toplantımız 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşmiştir. Toplantıya Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin DUYAN katılmıştır. Toplantıda yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları görüşülmüştür.

May

Artuklu Kızılay Şube Başkanı Şehmus Arı ve Mardin Kızılay Toplum Merkezi Yöneticileri, Kurumumuzu ziyaret ettiler yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü.

May

Kurumumuzun Müdür Yardımcısı Tuba MUNĞAN, Özel Eğitim Bölüm Başkanı Mihdiye ÇAMURTAŞ, PDR Bölüm Başkanı Davut ERDOĞAN, Özel Eğitim Öğretmeni Musa ÇELİK tarafından Konaklı İlkokulunu ziyaret etti.

May

Mardin anadolu lisesi 10. Sınıf öğrencilerine 15 nisanda girecekleri PISA sınavı ile ilgili bilgilendirme yapılarak sınava hazırlık teknikleri konulu seminer verildi

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin DUYAN ve İl Müdür Yardımcısı Sayın Sabahattin SÜMER'in katılımı ile İkinci Dönem Psikolojik Danışman/Rehber öğretmen toplantımızı gerçekleştirdik

May

Kurumumuzun Müdürü Mesut ADIYAMAN, PDR Bölüm Başkanı Davut ERDOĞAN, Psikolojik Danışmanlarımız Zeynep TEKİN, Feray ÖZAYDIN tarafından Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulu ziyaret edildi. Yapılacak çalışmalar planlandı.

May

Mardin Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü tarafından "PISA 2022 Uygulaması" öncesi sınava girecek öğrencilerin motivasyonunu arttırma yönelik rehberlik faaliyetlerini planlama amacıyla kurumumuzu ziyaret etti.

May

Ensar ilkokulu velilerine yönelik LGS sınavı hakkında bilgilendirme semineri kurumumuzun Psikolojik Danışmanı Yağmur Cangül GÜNGÖR tarafından verildi